Opinie o Nas
ETJA Olej z nasion truskawki 50ml
Olejki do skóry

ETJA Olej z nasion truskawki 50ml

Producent:
Termin wysyłki: wybierz wariant
Wybierz wariant produktu
% W wielopaku zawsze taniej!
Ważne informacje
Ean:
Schorzenia/dolegliwości : Pogorszenie stanu włosów, skóry, paznokci
Forma: Olej
Opakowanie: Szklane
Nasza cena:
28.95
Olejek 50 ml 5908310446783 28.95 23.54 Wysyłka do 5 dni
2 x Olejek 50 ml ET031 5908310446783 56.74 57.90 Wysyłka do 5 dni
Często kupowane razem
Nasi klienci wybrali także

KOSMETYK

Truskawka /Fragaria ananassa Duchesne/:
Roślina z gatunku poziomki pochodząca z rodziny różowaty należąca do rzędu różowców.  Uprawiana na całym świecie. Do rodziny należy 90 gatunków i ponad 2000 tysiące odmian. Wstępuję w postaci rośliny zielnej z drobną łodygą lub krzewu. Posiada wiele nazw zwyczajowych jak poziomka wieloowocowa, poziomka ananasowa, jednak najczęściej nazywana jest truskawką.  Łodyga o krótkim przyroście tworzy rozłogi zwane  wąsami. Po zapylaniu kwiat tworzy się dno kwiatowe tworząc jadalny owoc. Zazwyczaj owoce są koloru czerwonego, w których znajdują się drobne pestki z których wytwarza się olej nośnikowy.

Olej z nasion truskawki /Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil/:
Tłoczony na zimno olej z pestek truskawek jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe (ok. 80%) łącznie z omega-3-6-9 oraz witaminy E i F. Uzupełnia braki niezbędnych kwasów tłuszczowych zapobiegając utratę wody z naskórka. Zapewnia długotrwałe nawilżenie i ujędrnienie, działa ściągająco oraz szybko się wchłania. Przeznaczony dla skóry suchej, wrażliwej, uszkodzonej oraz dojrzałej.

Sposób użycia:
- bezpośrednio stosować na skórę. Należy kilka kropel (3-5) roztartych w dłoniach i wcierać w uprzednio oczyszczoną skórę twarzy
- kąpiel silnie nawilżająca
- dzięki wysokiej zawartości kwasów nienasyconych polecany jako dodatek w postaci substancji czynnej (10-25%) do kremów, balsamów oraz pozostałych produktów kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji ciała
- stosować jako środek ściągająco-wygładzający po oczyszczaniu twarzy metodą olejów (OCM)

Olej z pestek truskawki oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny.

Przechowywanie:
Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.

Kraje pochodzenia:
Państwa Europy

Skład:
Olej z nasiona truskawki (Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil)

Producent / Podmiot odpowiedzialny:
ETJA S.C.
ul. Łęczycka 29
82-300 Elbląg

Opakowanie:
50ml

Z naszej strony dołożyliśmy wszelkich starań, aby podane informacje dotyczące produktu były w pełni prawidłowe. Niestety, nie możemy zagwarantować, że podane dane nie zawierają pomyłek i błędów, które jednak nie mogą być podstawą do ewentualnych roszczeń.
W razie jakichkolwiek wątpliwości lub chęci uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt.

Skład:
Olej z nasiona truskawki (Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil)

Olej z pestek truskawki oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny.
 

Sposób użycia:
- bezpośrednio stosować na skórę. Należy kilka kropel (3-5) roztartych w dłoniach i wcierać w uprzednio oczyszczoną skórę twarzy
- kąpiel silnie nawilżająca
- dzięki wysokiej zawartości kwasów nienasyconych polecany jako dodatek w postaci substancji czynnej (10-25%) do kremów, balsamów oraz pozostałych produktów kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji ciała
- stosować jako środek ściągająco-wygładzający po oczyszczaniu twarzy metodą olejów (OCM)



Polska
Kurier Inpost od 8.99 zł
Paczkomaty Inpost od 10.49 zł
Kurier DPD od 11.99 zł
Darmowa dostawa od 150 zł


Niemcy
Kurier DPD od 29 zł