Opinie o Nas
VIVIO Olej eukaliptusowy Globulus 30ml
Olejki do masażu

VIVIO Olej eukaliptusowy Globulus 30ml

Producent:
Termin wysyłki: wybierz wariant
Wybierz wariant produktu
Ważne informacje
Ean:
Schorzenia/dolegliwości : Migrena i bóle głowy, Napięcie nerwowe/nerwice, Pogorszenie stanu włosów, skóry, paznokci, Stres
Forma: Olej
Opakowanie: Plastikowe
Nasza cena:
21.45
Olejek 30ml 5902115107023 21.45 17.44 Produkt niedostępny

KOSMETYK - SUROWIEC KOSMETYCZNY

Olejek eteryczny z eukaliptusa odznacza się silnym zapachem i wodno-oleistą konsystencją. Olej ten stanowi mocno skoncentrowany preparat.

Australijscy Aborygeni od wieków zwalczali stany gorączkowe eukaliptusem, wierząc w jego cudowne właściwości. Liści eukaliptusowych używali natomiast na chorobowe zmiany skórne i przykładali na rany. W tradycyjnej chińskiej medycynie eukaliptus służył do nacierania stawów przy artretyźmie. Stanowi częsty dodatek rozgrzewający do kremów.

Olejek eukaliptusowy może być stosowany w przemyśle kosmetycznym, jako dodatek do emulsji czy olejków. Można go używać również w aromaterapii.
- masaż: najlepiej stosować go po rozcieńczeniu z olejem bazowym, np. z olejem kokosowym
- kąpiel aromaterapeutyczna
- pielęgnacja skóry
- składnik domowej roboty kosmetyków

Składniki:
Eucalyptus globulus leaf oil 100%

Przechowywanie:
W miejscu niedostępnym dla małych dzieci, ciemnym, chłodnym, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Kraj pochodzenia:
Chiny

Podmiot odpowiedzialny:
Radziowi Sp. z o.o.
ul. Piotra Skargi 45
42-200 Częstochowa

Opakowanie:
30ml

Z naszej strony dołożyliśmy wszelkich starań, aby podane informacje dotyczące produktu były w pełni prawidłowe. Niestety, nie możemy zagwarantować, że podane dane nie zawierają pomyłek i błędów, które jednak nie mogą być podstawą do ewentualnych roszczeń.
W razie jakichkolwiek wątpliwości lub chęci uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt.

Składniki:
Eucalyptus globulus leaf oil 100%

Olejek eukaliptusowy może być stosowany w przemyśle kosmetycznym, jako dodatek do emulsji czy olejków. Można go używać również w aromaterapii.
- masaż: najlepiej stosować go po rozcieńczeniu z olejem bazowym, np. z olejem kokosowym
- kąpiel aromaterapeutyczna
- pielęgnacja skóry
- składnik domowej roboty kosmetyków



Polska
Kurier Inpost od 9.99 zł
Paczkomaty Inpost od 12.49 zł
Kurier DPD od 13.99 zł
Darmowa dostawa od 200 zł


Czechy, Litwa, Łotwa, Niemcy, Słowacja, Węgry
Kurier DPD od 30 zł


Austria, Belgia, Dania, Estonia, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Słowenia
Kurier DPD od 40 zł


Portugalia
Kurier DPD od 45 zł


Francja, Szwajcaria, Szwecja
Kurier DPD od 50 zł


Hiszpania
Kurier DPD od 55 zł


Włochy
Kurier DPD od 60 zł


Bułgaria, Finlandia, Grecja, Rumunia
Kurier DPD od 65 zł


Norwegia
Kurier DPD od 70 zł