Opinie o Nas
ETJA Olej Macerat z nagietka 50ml
Olejki do skóry

ETJA Olej Macerat z nagietka 50ml

Producent:
Termin wysyłki: wybierz wariant
Wybierz wariant produktu
Ważne informacje
Ean:
Schorzenia/dolegliwości : Łupież, Pogorszenie stanu włosów, skóry, paznokci
Forma: Olej
Opakowanie: Plastikowe
Nasza cena:
21.95
Olej 50 ml 5901138386255 21.95 17.85 Produkt niedostępny

KOSMETYK

OLEJ Z NAGIETKA LEKARSKIEGO (MACERAT) /Calendula Officinalis Flower in Helianthus Annuus Oil/
Najwyższej jakości macerat otrzymany w wyniku maceracji kwiatów nagietka lekarskiego w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym BIO (1:3). Zawiera kwasy tłuszczowe, minerały, beta-karoten oraz witaminy A, B, C, E i F. Zwiększa elastyczność, wygładza, nawilża, działa przeciwzapalnie i regeneruje zniszczoną skórę. Łatwo się wchłania, pozostawiając cerę miękką, gładką i odświeżoną. Zalecany do pielęgnacji skóry szorstkiej, popękanej, także zniszczonej na skutek odmrożeń czy oparzeń. Nadaje się też do pielęgnacji cery skłonnej do infekcji, zaczerwienienia i pękania. Ze względu na wysoką zawartość witaminy E oraz kwasu linolowego w oleju słonecznikowym, macerat posiada działanie antyoksydacyjne i przeciwtrądzikowe.

Sposób użycia:
• stosować bezpośrednio na skórę
• znakomicie zastępuje mleczka do oczyszczania i przemywania skóry
• składnik anti-age w połączeniu z innymi olejami (olej arganowy BIO, olej marula, olej Inca Inchi)
• dodatek do kąpieli
• składnik oliwki do masażu twarzy
• dodatek do kremów ochronnych i regeneracyjnych
• balsam do pielęgnacji spierzchniętych ust.
• składnik kosmetyków po goleniu
• stosowany jako naturalny samoopalacz i kosmetyk do pielęgnacji skóry po opalaniu
• olejowe kąpiele i wcierki do włosów, w przypadku bardzo suchych i zniszczonych zabiegami fryzjerskimi
• oliwka w walce z łupieżem

Przechowywanie:
Przechowywać w chłodnym miejscu lub w temperaturze pokojowej bez nasłonecznienia

Kraj pochodzenia:
Kraje Europy

Olej kosmetyczny (MACERAT) Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.

Skład:
Calendula Officinalis Flower in Helianthus Annuus Oil

Producent / Podmiot odpowiedzialny:
ETJA S.C.
ul. Łęczycka 29
82-300 Elbląg

Opakowanie:
50ml

Z naszej strony dołożyliśmy wszelkich starań, aby podane informacje dotyczące produktu były w pełni prawidłowe. Niestety, nie możemy zagwarantować, że podane dane nie zawierają pomyłek i błędów, które jednak nie mogą być podstawą do ewentualnych roszczeń.
W razie jakichkolwiek wątpliwości lub chęci uzyskania dodatkowych informacji prosimy o kontakt.

Skład:
Calendula Officinalis Flower in Helianthus Annuus Oil

Sposób użycia:
• stosować bezpośrednio na skórę
• znakomicie zastępuje mleczka do oczyszczania i przemywania skóry
• składnik anti-age w połączeniu z innymi olejami (olej arganowy BIO, olej marula, olej Inca Inchi)
• dodatek do kąpieli
• składnik oliwki do masażu twarzy
• dodatek do kremów ochronnych i regeneracyjnych
• balsam do pielęgnacji spierzchniętych ust.
• składnik kosmetyków po goleniu
• stosowany jako naturalny samoopalacz i kosmetyk do pielęgnacji skóry po opalaniu
• olejowe kąpiele i wcierki do włosów, w przypadku bardzo suchych i zniszczonych zabiegami fryzjerskimi
• oliwka w walce z łupieżem



Polska
Kurier Inpost od 9.99 zł
Paczkomaty Inpost od 12.49 zł
Kurier DPD od 13.99 zł
Darmowa dostawa od 200 zł


Czechy, Litwa, Łotwa, Niemcy, Słowacja, Węgry
Kurier DPD od 30 zł


Austria, Belgia, Dania, Estonia, Holandia, Irlandia, Luksemburg, Słowenia
Kurier DPD od 40 zł


Portugalia
Kurier DPD od 45 zł


Francja, Szwajcaria, Szwecja
Kurier DPD od 50 zł


Hiszpania
Kurier DPD od 55 zł


Włochy
Kurier DPD od 60 zł


Bułgaria, Finlandia, Grecja, Rumunia
Kurier DPD od 65 zł


Norwegia
Kurier DPD od 70 zł